Tuinwinkel

Openingstijden tuinwinkel alleen op zaterdag
van 9:00 – 12:00 uur. In het winterseizoen is de tuinwinkel gesloten.
Voor suggesties of vragen: tuinwinkel@5sluizen.nl

 

 

 

Beste tuinders,

Terwijl ik dit schrijf zit ik heerlijk in het oktober zonnetje en kijk ik even terug op het afgelopen winkelseizoen. De start was een beetje stroef aangezien er gestart werd met de digitale nieuwsbrief i.p.v. het bekende boekje. Daardoor zijn er best een aantal tuinders die de nieuwsbrief niet gelezen hebben en dus ook niet op de hoogte waren van de aanbiedingen. Hopelijk gaat dit het komende seizoen beter.
Wij kunnen altijd medewerkers gebruiken in de tuinwinkel. Heb je interesse, boven aan deze webpagina vind je het e-mailadres van de tuinwinkel waar je je aan kan melden of informatie kan vragen.

Wat betreft het komend seizoen: zaterdag 3 maart 2018 is de winkel weer geopend en starten wij zoals gewoonlijk weer met de aanbieding bemeste tuinaarde en potgrond. Zijn er tuinders die aardappelen en zaden willen hebben, stuur een berichtje en ik zorg dat je een catalogus krijgt van Garant zaden.
Ook vanaf 3 maart liggen in de winkel bestellijsten voor de groenteplantjes en de zomerplantjes of je kunt ze direct downloaden via deze webpagina!

Mocht ik nog ander nieuws hebben dan plaats ik dit op de mededeling borden.

 

Tot zover, vriendelijke groet

Peter van Sliedregt