Inschrijven

Helaas, inschrijven is nu niet mogelijk, omdat wij het maximaal aantal kandidaat leden hebben ingeschreven. Zodra wij tuinhuizen hebben verkocht, of wanneer kandidaat leden hun inschrijving niet hebben verlengd, is inschrijven weer mogelijk.

Probeer het later nog eens.

 

Wat moet u weten en doen voordat u aan een tuin op ons complex kan beginnen?

U moet van tevoren uiteraard goed beseffen waar u aan begint. Uiteraard is het recreëren op een tuin op ons complex een heerlijke bezigheid, maar vergeet niet dat er ook een hoop werk om de hoek bij komt kijken. U moet uw huisje onderhouden, de heggen knippen, snoeien, maaien, planten, onkruid wieden, mesten, oogsten, spitten, etc. Alhoewel u dit misschien een beetje koudwatervrees bezorgt, zult u daarnaast, als u eenmaal een tuin heeft, toch ook nog een hoop tijd overhouden om op een ontspannen manier van uw tuin te genieten. Indien u een keertje op een mooie dag over het complex loopt, zult u ook zeker genoeg tuinders zien die op een zeer ontspannen manier van hun tuin genieten. En dat is natuurlijk ook de bedoeling; het moet op de eerste plaats een plezierige en prettige tijd zijn die u op de tuin doorbrengt.

Maar nu de praktijk wat betreft het verwerven van een tuin op ons complex.

  1. U moet woonachtig zijn in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis of in een klein deel van Rotterdam tot aan de Tjalklaan.
  2. U moet eerst kandidaat lid worden voordat wij u een tuin kunnen aanbieden.
  3. De kosten voor de inschrijving als kandidaat lid zijn afhankelijk van de datum van inschrijving. Inschrijving in januari kost € 29.80
  4. Alle kandidaten kunnen reageren op beschikbare tuinen via ons on-line systeem. De inschrijfdatum is bepalend voor het eerste recht op een tuin.
  5. Conform ons Huishoudelijk Reglement Artikel 14 lid 3, dient u bij het huren van een tuin een VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen van maximaal 6 maanden oud.
  6. Een tuin accepteren en deze niet betalen betekent einde kandidaatlidmaatschap.
  7. Een bezichtingingsafspraak maken en deze onaangekondigd niet nakomen, betekent dat u achteraan de kandidatenlijst wordt geplaatst.

Als u een tuin bij onze vereniging accepteert, huurt u de grond van de vereniging. Eventuele opstallen, beplanting, bestrating etc. koopt u via de vereniging van de vertrekkende eigenaar. Tuinen zijn er in diverse prijsklassen.

De prijzen zijn afhankelijk van de kwaliteit van opstal(en), bestrating en beplanting.