1 april 2021: Nieuw tuinseizeoen!

Beste Tuinders,

Morgen begint het nieuwe tuinseizoen. Helaas nog altijd in het coronatijdperk. Enkele onderdelen van deze nieuwsupdate zijn wellicht een herhaling voor u, maar wij merken dat lang niet iedereen elke update leest en daardoor nog altijd mails stuurt naar de verkeerde adressen. Ons verzoek is om dit bericht even door te nemen. Het kost iets van uw tijd, maar verschaft waarschijnlijk wel duidelijkheid.

Vrij rijden op zaterdag 3 april
Op 3 april mag u zonder ontheffing met uw auto op het complex rijden om te laden en te lossen. Handhaving is hier van op de hoogte en zal u geen boete geven. Let op: dit betreft laden en lossen. Parkeren zonder ontheffing is dus verboden. Voorkom discussies en breng uw auto direct weg na het laden en lossen!

Ontheffing aanvragen
Al eerder hebben wij u laten weten dat met ingang van 13 maart 2021 u een ontheffing kunt aanvragen via het mailadres ontheffing@5sluizen.nl. U kunt deze niet aanvragen via een ander emailadres. Vraag uw ontheffing altijd minimaal 2 dagen van te voren aan.

Covid-19 regels
In tegenstelling tot vorig jaar, hebben wij geen aangepast reglement. De veiligheidsregio en de gemeente hebben daar niet om gevraagd. Op ons complex gelden dus dezelfde regels als in het openbare gebied. U betaalt huur voor uw tuin, waarmee uw tuin en uw tuinhuis privéterrein is. U mag daar verblijven onder dezelfde regels als die voor thuis gelden. Let op: Ook op het complex geldt de avondklok. Als u slaapt in uw tuinhuis, dient u dus tijdens de avondklok ook daadwerkelijk op uw eigen tuin te verblijven.

CVV
Met ingang van 7 april is het CVV ook weer geopend op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. In een vorig bericht van 20 maart hebben wij de regels van het CVV met u gedeeld. Indien u deze heeft gemist, kunt u deze nalezen op onze website: https://www.5sluizen.nl/?page_id=340

Contact met het bestuur
Veel leden stellen hun vragen via het e-mailadres waarmee wij de nieuwsupdate versturen. Daar is dat e-mailadres niet voor bedoeld. U kunt uw vragen op de volgende e-mailadressen kwijt, maar stuur altijd een CC aan secretaris@5sluizen.nl:

penningmeester@5sluizen.nl Vragen met betrekking tot financiële zaken.
taxatie@5sluizen.nl Vragen met betrekking tot taxataties en bouwvergunningen.
verzekeringen@5sluizen.nl Meldingen en vragen met betrekking tot uw verzekering.
abc@5sluizen.nl Meldingen met betrekking tot het algemeen beheer complex. (meldingen achterstallig onderhoud e.d.)
werkuren@5sluizen.nl Vragen met betrekking tot de werkuren.
kantine@5sluizen.nl Vragen met betrekking tot de kantine
ontheffing@5sluizen.nl Aanvragen van een rijontheffing
secretaris@5sluizen.nl Alle overige vragen

Het bestuur wenst u een geweldig tuinseizoen in 2021!