50 Jarig bestaan en Food&Music

Tijdens de laatse 2e weken van deze vakantie hebben we nog 2 geweldige activiteiten:

18 augustus 13:00 – 00:00 Viering 50 jarig bestaan
Dit jaar is het 50 jaar geleden dat onze vereniging werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarmee bestaat onze vereniging dit jaar 50 jaar. Onze vereniging ziet dus Sarah!
Sarah geeft een feestje op 18 augustus en alle leden zijn van harte uitgenodigd dit te vieren. Het voerbalveld naast het verenigingsgebouw wordt omgebouwd tot een festivalterrein. Er is voor elk wat wils. Een rommelmarkt, kinderactiviteiten en muziek. O.a. een Shantykoor, Duo Tijdloos, Let’s Buzz en Biggs zullen op het podium optreden. De hele middag en avond kun je genieten van livemuziek. Op het terrein kun je eten en drinken kopen.

Let op: Het is niet toegestaan om eigen drinken mee te nemen. Glas en Blik zijn verboden op het terrein. Dit hangt samen met de, door de gemeente gegeven, vergunning.

25 augustus 17:00 – 21:00 afsluiting seizoen met Food&Music
Jan Visser, Marcel Rozenberg en Mik Burns staan garant voor 3 uur heerlijke akoestische muziek. Terwijl je lekker geniet van deze muziek wordt er vanuit de keuken voor heerlijk eten gezorgd. Deze keer staan Fish&Chips op het menu. Heerlijke lekkerbek of kibbeling. Voor diegene die niet van vis houden, wordt heerlijke mild of pittig gekruide kip geserveerd. Dit alles met Turks brood, heerlijke salades en voor de kleintjes frikandellen.

Let op: Vergeet niet te reserveren!

Je kunt reserveren via deze link: Food&Music